HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Ungarna kör fiddy i trädgården och lite annat på hemmafronten

Kategori: Allmänt

Godkväll mina vänner! Idag har det varit full rulle hela dagen. En drös med ungar har varit här och hoppat studsmatta som alla andra dagar hihi mitt hem e oftast som en fritidsgård men det e roligt att ha huset fullt. Har strykt skjortor idag och fixat och förberett inför skolavslutningen imorgon. Jag och Stella har haft en hår fixar dag oxå idag, har gjort rosa dip dye på henne och gjorde massa flätor 19st blev det, hade dåligt batteri på mobilen så det blev inte så många foton idag, filmade slut på batteriet när grabbarna körde fiddy i trädgårdet så det kommer bilder på Stellas hår imorgon.
 
 
Bilderna talar nog för sig själv, nöjd och lycklig över sin fiddy. 
 
 
 
 
Emil fick oxå prova och han tyckte det var så roligt att tungan hängde utanför hahaha till och med jag prov körde och det var roligt. Tur man har en stor trädgård. 
 
 
Stellas nya rum har det inte hänt så mycket mer än att spacklingen e klar och dörren har fått ett lager färg, ni får snart se före och efter bilder på den, sitter även och kollar runt på nytt handtag till dörren och till alla andra innerdörrar i hallen. Imorgon kommer målningen att bli klar så rummet beräknas att bli helt klart i helgen med renoveringen. Sitter här och funderar på att nu när jag letar efter nya handtag till dörrarna i hallen om jag ska måla alla karmarna och innerdörrarna i hallen nu under sommaren för till hösten så blir det nog att fixa hallen för snart ska jag måla ytterdörren och yttersidan kommer att bli svart men insidan vill jag ha vit, tror ni det skulle bli fint, eller tycker ni jag ska köra insidan svart oxå???
 
Nu ska jag krypa ner och sova några timmar för snart e det ju helg. Sovgott och dröm söta drömmar.
 
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: