HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Lite grönt till vardagsrummet

Kategori: Allmänt, Blomsterarrangemang

Godkväll! Är så himla lycklig just nu för bordet och stolarna kom idag med dhl:s hemleverans, stod att dom bär bara till tomtgränsen när jag bokade leveransen men vilken bra service jag fick, han bar det ända in i hallen och var jättetrevlig. Bra jobbat dhl! ☺
 
Sen har vi kollat på Emils lag när dom spelade fotbollsmatch. Emil är lite frustrerad för han har inte fått spela fotboll på nån vecka nu av läkaren, han fick inflamation i ländryggen så han fick nån värmetejp på ryggen och sjukgymnastik som har hjälpt honom till det bättre men Emil var så stolt för hans lag vann med 3-2 nästa vecka kan han börja träna igen. Vi åkte och käkade en hamburgarmeny efteråt och innan vi åkte hem så handlade vi och jag fick med mig hem lite grönt till vardagsrummet.
 
 
Imorgon ska vi ändra på taklampan så det passar till bordet, sen ska ni få se det. Det är så himla snyggt och en bonus att det är en gungfunktion på stolarna. Och allt var så enkelt att skruva ihop. Fick även kollat på mina favorit serier idag.
 
Kram/Linda
 
 
Kommentera inlägget här: