HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Städat och tvättat

Kategori: Allmänt, Tvättstuga

Har tänkt på det att jag bloggar oftast på natten nu för tiden, kan det vara för att jag är en nattugla kanske eller så oxå att jag gjort det till en rutin att blogga när jag går och lägger mig men det händer ju oxå att jag smyger in lite inlägg på dagarna lite då och då. Kanske lite roligare att läsa en blogg på dagarna och inte på nätterna, själv läser jag bloggar både dag som natt, kanske inte spelar så stor roll på dygnet när man bloggar. Eller vad tycker ni? 
 
Idag blir ju igår hehe😁 tvättat och röjt undan lite och slängt saker jag fått av mormor och bara det kändes över skönt, hon har skadat mig och då vill inte jag bli påmind om det varje gång jag ser en sak som jag fått av henne, håller på att bearbeta allt som hänt ( för er som inte läst och vill veta kan läsa inlägget "Jag har varit alldeles för snäll och tagit emot mycket skit" som ni kan klicka er vidare på här nere) för att försöka att gå vidare så var det ett bra beslut att slänga sakerna, kommer att ta tid för mig att må bra från detta och har nog lite till att slänga som jag fått av henne så jag håller på att gå igenom allt och för att komma vidare i livet så tog jag två stora svåra beslut, 1 hålla avstånd, 2 slänga allt jag fått av henne. Sjukt allt ihop vilken jävla soppa hon ställt till med. Men man måste tänka på sig själv ibland och hon har gjort så att jag mår så dåligt att jag blivit deprimerad, kan gråta i tid och otid och jag vill vara en fullt fungerande fru, mamma och vän men kunde inte det för hon ville att jag skulle lämna min familj för hennes skull och det kan hon glömma mina barn är mitt allt så det kan hon verkligen glömma hon är ju inte riktigt klok i huvudet hon höll på att knäcka mig helt och hållet som människa så för att gå vidare så fanns det ingen annan utväg än att säga upp bekantskapen med henne. Här kanske finns läsare som tycker att jag är taskig för att jag inte vill ha med henne att göra men jag lovar att om ni hade blivit utsatta på samma vis så hade ni gjort samma sak som jag för att överleva. Mår dåligt som fan pga henne och nu när jag inte pratar med henne eller träffar henne mer så kan jag iallafall resa mig upp från sängen, det kommer ta tid för mig att bearbeta detta men det går framåt iallafall. Drar mig från att gå och prata med en kurator eller psykolog men jag bearbetar detta på mitt sätt och har läst på mig en hel del och följer många lästa tips och kommer att gå och prata med en psykolog så småningom. Har läst att sånt här påverkar självkänslan och det stämmer faktiskt men det ska jag jobba upp och bli STARK igen.😉 Nog om detta nu, hon ska fan inte ta över min blogg oxå men det känns bra för mig att kunna vara öppen och ärlig för det är ju trots allt min blogg.
 
 
Måste ta en storstädning i min tvättstuga en dag, börjar bli lite dammigt och bänken full med saker som inte hör hemma här inne och allt som ska upp på väggarna ligger och tar stor plats på bänken, det får bli en rejäl vårstädning alltså, märks verkligen att man varit nere för röra är inte min grej men nu kommer det bli ändring på det, kommer ta tag i hela huset med en stor vårrensning som hela tiden stannat upp så fort jag påbörjat pga av henne men nu går det på rätt väg för redan nu har jag kommit en bra bit i huset. 
 
Ska kanske räkna lite 🐑 nu tror jag, sovgott!
 
Kram/Linda
 
 
Kommentera inlägget här: