HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Trädgårdsfix del 2 och kommit långt

Kategori: Allmänt, Trädgådsfix

Eftersom Emil inte var hemma igår så ville han hjälpa oss lite idag och han var så koncentrerad på vad han gjorde och var jätte duktig. Ungarna tyckte att lövblåsaren var extrem rolig och det tyckte vi vuxna oxå hehe. Ungarna skojade lite att vi kunde använda den som hårfön haha dom är bara för härliga.
 
 
Nu har vi kommit långt här i skogen, vi kommer inte att kapa ner granarna helt utan vi har tagit en del ganska långt upp och alla buskarna som var här. Kom på att jag inte tagit nån före bild på denna sidan men ni kan nog själv tänka hur här såg ut innan, gran ända ner på marken.
 
 
Lite kvar att fixa eller nä en hel del bakom mig finns en liknande gran buske som oxå ska bort men det visar jag nästa gång vi är ute och fixar. Tror nog att man får pausa lite emellan när man tar på sig såna här stora trädgårdsprojekt för det tar hårt på kroppen.
 
 
Det här ser kanske lite ut men det e det inte, vi har redan varit på tippen en vända och överfyllt släpet och det är inte det lilla släpet direkt men vi räknar att vi ska vara klara i trädgården om ca 4 veckor beroendet på vädret, och då har vi bara tänkt på allt som ska bort och sen ska det byggas lite m m. Sen har vi hela uppfarten, andra sidan av huset och framsidan så har vi tur att vädret och allt som vi planerat går enligt planerna så vill jag ha allt klart den 1 maj för då är det dags att plantera lite fint i krukorna men mycket jobb innan vi kommer dit.
 
 
Kommer ni ihåg att jag visat er innan att här i denna lilla jordplätten så stod där ett träd men iallafall så är det nu borta och även den risiga ormbunken, mitt på gräset har vi denna eller ja nu är allt borta och fixat och redo för gräsfrö. Lite tidigt att såå gräs men vi har förberett tills det e dags. Sirenbuskarna ni ser här ska jag såga till så allt som petar in ska bort sen alla löven ska oxå bort, ser ju lite trevligare ut när löven e borta som i skogen ohh såå mycket löv, vi har redan fyllt över 14 säckar med löv från vår skog. Ja man känner sig ganska så mörbultad efter dessa två dagarna och det känns i ansiktet att solen stått på idag lite blåsigt men skönt väder. Men såå bra man mår när man varit ute många timmar, det är så himla härligt när man kan sitta ute så sommaren är efterlängtad här. 😁
 
Fortsättning följer här ute....
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: