HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Ut med det gamla och in med det nya

Kategori: Allmänt, Hobbyrum

Godkväll! Igår blev det inget gjort på hemmafronten direkt, hela dagen blev lite konstig förstörd helt enkelt. Mormor hade ringt strax efter 6 på morgonen till mannen och när vi lyssnade av svararen där hon hade lämnat två meddelande som bara var hot och anklagelser igen och ett på kvällen vid tio tiden , att hon bara orkar att hålla på så här, vi alla som är involverade tror att hon lider av en elak demens, alzheimers och det är så himla jobbigt, bara att höra hennes röst så försvann hela energin, vad fan gör man, hur går man vidare i livet när man upplever sånt här? Är så himla trött på det och nästa vecka har jag bestämt mig för att prata med någon specialist för jag fixar inte detta längre. 
 
Över till lite annat kul nu!!
Idag fick mannen fixat lampan ovanför bordet och det blev jättefint.
 
 
Ursäkta för mina dåliga mobilbilder, när jag mår bättre och kan tänka klart så ska jag ge mig på min avanserade systemkamera och lära mig alla finesserna på den. Men det blev mycket bättre och finare här inne.
 
 
Jag hann ju inte måla väggarna här inne för leveransen gick ganska så fort men det kommer så småningom men spacklat alla hål har jag gjort iallafall. 
 
 
Visst blev det fint? Alla ungar blev glada och nöjda. Detta rummet är ju kombinerat med både walk in closet och hobbyrum men vi alla kallar det hobby så tror att jag kommer ändra i kategorin till bara hobbyrum, ja ni fattar vad jag menar. Nu kanske jag snart kan planera in ett litet väggskåp till min blivande smyckestillverkning och skåpet tänkte jag prova på och bygga själv, ja med mannens hjälp men ska försöka själv☺ 
 
Ikväll kommer ett program som jag sett fram emot "sommar med släkten" så klockan 9 på kanal 5 sitter jag bänkad framför tv:n, det här programmet får man bara inte missa. 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Hanna Karlsson säger:
  2017-03-20 | 07:36:17
  Bloggadress: http://hannafialotta.blogg.se/

  Vad fint det ser ut!

  Svar: Tackar så mycket☺är jätte nöjd.
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: