HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Vårstädning pågår & lite annnat kul pågång!

Kategori: Allmänt

I några timmar höll jag på att städa i förrådet och det åkte ut en hel del kan jag säga en massa och det är så himla skönt när det är ordning och reda där inne igen och vilken stor golvyta jag fick tillbaka 😉
 
Jag tror inte att vi ska klaga på att vi har brist på pennor, samlade ihop pennor i alla dess slag och halvfyllde en skokartong och jag som ofta springer och letar efter en penna, får samla ett gäng i hobby.
 
 
Har fått en liten idé till alla presentpapper och band som vi hade här inne, ungarna är lika tokiga som mig när det gäller paketinslagning så nu har jag hittat en lösning till presentpapperna så att vi kan ha det inne i hobbyrummet istället och det blir lättare och nära till hands när det ska användas. Det här kommer bli bra när det är på plats och visar det i ett senare inlägg. Måste bara försöka hitta en bra lösning till banden oxå. 
 
Och när det gäller sänggaveln så tror jag att jag nästan har bestämt mig för konstlädret. Tror det kommer bli fint med det i sovrummet. Har ni oxå känslan att våren e påväg? Jag har det, det e så himla gött när solen tittar fram mer och mer och snart är det påsk, tiden går oxå mot ljusare kvällar och mer aktiva barn. Vi firar inte påsken så som vi firar jul eller midsommar här hemma vi tycker mer att påsken är som ett litet julabord så vi brukar inte ha påskmaten utan vi kör hellre en skinkstek i ugnen och en go efterrätt istället, kan hända att det blir tårta oxå men en tradition vi har är att ge ungarna påskpresenter. Ibland klär ungarna ut sig men det är ytterst sällan nu när dom börjar bli stora och då ska det helst vara halloween då blir det riktigt kul. Jag tar väl fram lite fjädrar och pyntar lite smått till påsken men inte så som på julen. Hur fixar ni hemma hos er vid påsk? Nu ska jag nog släcka lampan och krypa ner under täcket denna jäkla förkylningen har satt sig överallt och hosta på besök fick jag oxå och oftast innan det blir bättre så brukar jag tappa rösten hahaha  det hörs ju inte klokt när förkylningen satts sig på stämbanden och jag brukar ha den oturen 😂 Tänkte oxå berätta att det kommit en ny kategori här på bloggen, mina tips där kommer jag att dela med mig om bra tips och sånt jag testat så där kommer säkert finnas något du tycker just om!
 
 
Nattikram/Linda
Kommentera inlägget här: