HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Vita och svarta paneler i uterummet

Kategori: Allmänt, I fönstret, Uterum

Idag har vi riktigt tråkigt väder.....blåsigt värre så man helst stannar inomhus. Har bara slöat på soffan och fixat lite med bloggen och går fortfarande i pyjamas, det e härligt att ha såna här dagar men det finns en nackdel när jag intar soffläget och det e att jag blir så himla trött och gäspig, min soffa e alldeles för skön att ligga i, blundade till i tio min och vaknade till att det ryckte i kroppen, ni vet just när kroppen slappnar av.....Efter det blev jag pigg och kunde inte somna om så det var lika bra att resa sig och nu skriver jag här. 
 
Gårdagens fix med gardinerna tog sin tid men vilken skillnad lite tyg kan göra....så mysigt. 
 
 
Nya svarta gardinhållare, kommer se bättre ut med ormbunken där sen på singerbordet men vill att den ska få härda lite till så det garanterat inte blir några märken när det kommer på en tung kruka. Ser ändå lite tomt ut i hörnan men det blir snart ändring på det.
 
 
 
 
 
Det kommer bli kul att byta färger här ute sen men just nu så kommer jag köra vitt och svart här ute. 
 
 
 
Kram/Linda

Fixat i uterummet och så här blir min bas i sovrummet

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration

Ja då var det bara att sätta igång....idag har jag fixat i uterummet och skruvat upp gardinstänger och fått upp panelgardinerna, det fick en mysig stämning direkt, det tog sin lilla tid men blev bra till slut. Det hann bli mörkt så jag visar bilder imorgon. 
 
 
Här har det regnat hela dagen och ikväll var det riktigt gråmulet, har ni oxå haft samma tråkiga väder som jag?
Singerbordet är torrt nu och förhoppningsvis kan jag sätta tillbaka krukan imorgon. En röd stark färgklick här ute till jul och det hade nog blivit wow mot basen.
 
 
Kom på en ny idé med mina små svarta lyktor som åkte upp på hyllan kvällen när vi hade drinkutmaning med grannen. Kom på att jag hade kedjor hemma så jag tänkte testa att hänga upp dom i fönstret brevid krukan, ni ska få se imorgon. Ska snart få fixa ett nytt sovrum och det ska bli kul, väntar hem lite nytt som kommer passa bra in i sovrummet. Det här blir min bas!
 
 
 
 
 
 
Till det här!
 
 
Imorgon ska jag fixa klart i uterummet och då kommer äntligen stereohyllan upp oxå. Nä man får väl gå in och lägga sig . Sovgott 🌜
 
 
Kram/ Linda 

Singerbordet är färdig målat & trädgårdsfix del 7 är färdig byggt

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering, Trädgådsfix

Typisk svensk sommar, eller vad säger ni? vädret blir alltid bättre mot kvällen! Kikar in här en snabb runda innan det e dax att gå o nanna 😁 Tadaaa singerbordet är färdigmålat. 
 
 
 
 
Och så här såg det ut innan....
 
 
 
Och från början....
 
Kan ju hända att det får nån annan färg i framtiden hehe nä jag skojade men man vet aldrig med mig när jag får fatt i en pensel.......hihihi.
 
 
Och när mannen kom hem så byggde han klart vindskyddet och jag ska måla det imorgon om det inte regnar då förståss.  
 
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och sussa, ni får sova så gott.
 
 
Nattikram/Linda