HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Café möblerna är klara och påbörjat projekt i uterummet

Kategori: Allmänt, Altan & Trädgård, Trädgådsfix

Godkväll! Alltså ja jag önskade mer sol nu i maj men fan inte blåst eller kan nästan kalla det storm så mycket det blåst hela dagen och gör fortfarande. I denna blåsten fixar jag inte i trädgården. Café möblerna var torra så dom åkte ut på framsidan så länge. Har inte hittat nåt till baksidan än som jag känner wow för så letande efter nya utemöbler lägger jag ner så länge, det e ju inte det viktigaste just nu, har så mycket annat att tänka på och fixa så under tiden kommer vi att ha utemöblerna som jag målade där istället. Så här blev café möblerna, det blir snyggare sen när dynor kommer på.
 
 
Det blev till det bättre, vill ni se hur dom såg ut innan så kolla i förra inlägget jag skrev. 
 
Eftersom det blåser så mycket ute så har jag inte fixat mer i trädgården, ni kan ju själv tänka er att se mig springa efter alla blad haha nä så gott skratt ska vi inte ge grannarna, än iallafall 🤣 så idag har jag fixat i uterummet istället, trodde inte det skulle ta tid med att få ner alla sakerna men puh....det tog timmar. Alla sladdar, skruvar, hyllor, lyktor, ljusslinga, gardiner m m är borta nu, allt är borta förutom dom största sakerna men allt det andra is gone. Körde över med dammsugaren och torkade lite lister och väggar oxå. Fönsterna tar jag efter målningen för skulle det komma färg på dom nu så får jag bara putsa om dom och det skulle vara retligt, så dom får vara dammiga ett tag till 😉 så imorgon blir det att torka golvet där ute och spackla alla hålen och sen drar jag igång mitt projekt......äntligen säger jag, nu ska det bli ljusare i uterummet. Det kommer nog ta tid, speciellt tegelväggen. Har aldrig målat en tegelvägg innan så det ska bli spännande. Imorgon kommer ni få en förebild på hur det ser ut nu och sen följa med under förändringen. Kul va ??
 
Nu ska jag slänga mig på kudden så vi syns imorgon.
 
Nattikram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-05-04 | 07:13:12
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Wow, vad snygga cafémöbeln vart (Y)

  Phuu,, jag blir svettig bara jag läser om din framfart.. *skrattar*, men man måste ju ha energi om det ska hända något.
  Å du, du gjorde verkligen rätt i som höll dig innanför väggarna igår,, vi hade också denna jobbiga / tråkiga blåst.

  Ha nu en riktigt fin torsdag i vårsolen.. // Kramen

  Svar: Tack! Ja det blev en stor skillnad på café möblerna efter målningen. Hehe ja svettig blir man dock med allt fixande men det e så skönt när det e gjort *ler* Idag blåser det ännu värre än vad det gjorde igår så det e ju tur att man fixar under tak och väggar och kan stänga altandörren om sig, solen tittar fram iallfall så det e inte kallt i uterummet hihi.Hoppas du oxå får en fin torsdag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Madelein Larsson Wollnik säger:
  2017-05-04 | 19:19:33
  Bloggadress: http://madelein.se/

  Ja det blev jättefint

  Svar: Tack ☺
  Hemljuvligahem

 • Mirre - Sweetwords säger:
  2017-05-07 | 08:45:24
  Bloggadress: http://sweetwords.se

  Så fina de vart

  Svar: Tack! Jag e jättenöjd med resultatet. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: