HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Färgerna till sovrummet och skulle jag våga mig på en dröm och kommer jag att lyckas

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration

Ligger nerbäddad men kikar in här innan jag säger godnatt för att ge er en sneak peak på inredningen till sovrummet....allt kommer vara vitt förutom väggarna, det går i dim rosa och dov lila med lite silvriga inslag, ni ska bara se tapeten den e så gudomligt vacker.  Dessa ljusen från ikea är en lukt som man bara blir förälskad i. Svårt att förklara med ord men det doftar romantik.  Det e i dessa färgerna som går i fondväggen. Och ljusen är absolut en ny favorit här hemma, hoppas dom får in den som värmeljus oxå. 
 
Say hello to my new lover!!! Hihihi
 
 
Och inredningen ser ut så här!
 
 
Så vad tycker ni hade det blivit snyggt med vit läder gavel??? Alla möblerna är vita och väggarna har en mustig pastellfärg. 
 
Längtar som bara den att få montera ihop mitt eget sminkbord, sist jag hade det var när jag bodde hemma och jag har saknat det så nu ska jag äntligen ha ett igen. Men det får stå på kö lite för jag ska fixa Stellas rum först och jag lovar ni kommer få en uppdatering under tiden. Det kommer bli lite luftigare i vardagsrummet när byråna flyttar in i sovrummet så det kommer bli lite ändring på väggarna där oxå då. 
 
Och nåt jag har haft i tankarna som jag vill dela med mig till er som jag tänkt lite fram och tillbaka på sen tonåren är att jag varit så himla sugen på att starta ett eget företag men inte riktigt vågat ta steget, tänk om man gör fel? rädsla av att misslyckas. Haft många bollar i luften och har inte riktigt valt ut den bästa bollen än. Var börjar man, vilken ände alltså??? Måste va mycket att tänka på osv. Körkortet måste jag ta tag i nu, det stannade upp ett tag, alltså denna jäkla teori.....teorin hade fastnat lättare om jag hade varit 20 år. Jag hoppas att ni respekterar att jag inte kan avslöja mina idéer än eftersom jag inte bestämt mig för vilket,  ja om det nu blir verklighet. Men så skönt att skriva av sig här, jag har ju i stort sett hållt det hemligt, barnen tycker helt klart det e coolt och att vara egen företagare skulle passa mig och mannen säger likadant. Vågar jag men hur gör jag för att lyckas, ja många tankar som snurrar där uppe kan jag säga hihi. Nu ska jag sussa så sov gott.
 
 
KramLinda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-05-23 | 05:55:55
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Ååååå.. så otroligt FINT ett sovrum kommer att bli. Nu ser jag ju inte riktigt hur er vägg kommer att se ut, men eftersom ni har allt annat vitt så kommer det ju att bli snyggt med en vit huvudgavel i vitt. *kör på det*

  Hmm.. detta med egen, det är ju svårt. Nu har jag ju inga råd att ge dig, eftersom jag aldrig haft eget företag, bara varit sambo med min son´s pappa och han startade upp ett företag.
  Kan du har ditt jobb kvar vid sidan om ett tag,, då tycker jag du ska satsa, du verkar ju otroligt driftig (jag menar nu positivt).
  För det är ju det,,, ska man våga säga upp sitt jobb för att starta.
  Men, tycker både man och barn att du ska satsa... so go for it girl..!!

  Massa Krams och ha en fin tisdag i sommarsolen.. // Annelie

 • Netti Starby säger:
  2017-05-23 | 11:52:25
  Bloggadress: http://starbys.se/

  Åh jag älskar dessa färger och bra smak har du! <3 Kramis

Kommentera inlägget här: