HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Förebilder på uterummet innan målningen

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering

Godkväll! Idag har jag fixat och donat lite i uterummet. Torkade av golvet och spacklade alla hålen. Tycker att allt förarbete är ganska så tråkigt, ni vet det där spackla, slipa och maskera, jag vill ju helst spola fram till just det ögonblicket när man målar och sen dax för inreda hehe. Idag var vi iväg och köpte färg så nu jäklar ska det börja målas. Imorgon ska det först slipas sen maskeras lite, det där tråkiga, när jag målar så brukar jag inte maskera överallt utan kör mycket på fri hand. 
 
Här kommer en bildbomb på vårt bruna, mörka uterum. Alltså då förebilderna. 😉
 
 
Den där tegelväggen ska verkligen bli spännande att måla, hoppas bara resultatet blir bra. Här nere till vänster syns vår lilla stereo och den kanske inte ser så där ut men min farmor hade den ute på sin inglasade altan när hon levde och den är kanon bra så jag ville ha den här ute, det som e så bra med den är att den klarar av vilken storlek som helst när det kommer till högtalare, liten trimmad jäkel 😉 har dragit sladdar som inte syns jo ormboet som ligger sidan om stereon men det försvinner sen när den kommer upp på väggen i den nybyggda stereo hyllan.
 
 
 
Så tomt det ser ut och ganska så trist men snart mina vänner blir det ändring på det. Ni ser skogen e borta och vi får mer ljus in här nu och ingen gran som slår mot taket så det har blivit en härlig tystnad här ute.
 
 
 
Längtar bara tills imorgon, mitt fredagsnöje hihi. Det ska verkligen bli roligt att börja måla här ute.
 
 
 
Yttersidan på dörren och fönstret tänkte jag snygga till med svart färg oxå så den bruna färgen kommer bli ett minne blått hehe.
 
 
 
Ni ser alla fläckarna, bara jag som varit i farten med spackelspaden 😁 så imorgon ska jag spela hög musik och fixa och dona här ute. 
 
Fortsättning följer.....
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • ullie säger:
  2017-05-04 | 23:11:52
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se

  Men åhh va spännande det kommer att bli!!

  ja inte den höga i krukan den e från rusta men de små runda fina är från jysk. Någon inredagre har visat på en blogg eller något så de har liknande på rusta för typ 30 o dessa på jysk för 45 . min på jysk går att ha i olika färger inte de på rusta. tycker mina e finare :d
  men ja jag älskar dem o som sagt massvis andra gör det oxå efter som de varit slutsålda överallt :D Hoppas du hittar de e så vackra

  Svar: Ja det ska bli spännande! Ska se om jag får tag i dom nästa vecka för dom e väldigt fina.Kram
  Hemljuvligahem

 • Netti Starby säger:
  2017-05-05 | 06:24:25
  Bloggadress: http://starbys.se/

  Åh vad spännande och jag ser fram emot resultatet! :-D Kramis

  Svar: Åhh det gör jag oxå, det kommer nog att bli en stor förändring. Kram
  Hemljuvligahem

 • Sussi säger:
  2017-05-05 | 22:11:14
  Bloggadress: http://nouw.com/enkelthemma

  Håller med.. förberedelserna är förbannat tråkiga. Det är roligare när man får göra ändringarna och se lite resultat. Kul att få se hur det blev sen

Kommentera inlägget här: