HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Jysk firar 38 Ă„r!!!!đŸŸ det firar dom med riktigt bra erbjudande

Kategori: AllmÀnt, Mina tips

Idag tog vi en tripp till jysk och hĂ€mtade spegeln till dotterns rum som jag hade reserverat via deras hemsida. Och nĂ€r vi Ă€ndĂ„ var dĂ€r sĂ„ köpte jag en dynbox till uterummet och rĂ„kade snubbla över pĂ„ tvĂ„ lyktor som kommer passa skit fint till bordet i trĂ€dgĂ„rden och haft det i tankarna innan att leta efter lyktor till bordet men sĂ„ stod dom bara dĂ€r framför mig utan ens att jag kollade efter dom sĂ„ perfekt, ett huvudbry mindre hihihi. Vilka bra fynd jag gjort idag, hann inte fota dom för vi fick grannbesök, mĂ„ste visa dom imorgon, dom e sĂ„ fina. Och eftersom jag fick sĂ„ bra servis av killen i kassan sĂ„ gör jag lite reklam för jysk hĂ€r. Åk dit och fynda er nĂ„t fint eller klicka dig vidare hĂ€r
 
 
 
Nu e det bestÀmt......tro nu att jag inte e galen hihihi!!! Vi ska byta rum igen, med dottern för hon vill ha ett mindre rum och hon tycker vÄrt e mycket mysigare sÄ jag ska snart börja fixa hÄlen dÀr inne, vi hÄller pÄ att planera hennes rum nu hur det ska se ut och det kommer bli sÄ fint nÀr den stora spegeln kommer upp pÄ vÀggen, hennes önskan Àr mysigt, lÀttstÀdat och inga tavlor. TvÄ vita hyllor pÄ vÀggen, spegeln, och skrivbordet ska bort, vita gardiner, vitt överkast och krokar till sina klÀdbyten och hon vill att jag ska fixa mig ett sminkbord i sovrummet som vi kan ha tillsammans. Hihi hon e för gullig min söta lilla snÀcka men det e vÀl klart att önskemÄlen ska uppfyllas. Det kommer bli sÄ fint i hennes rum, mÀrks att min lilla snÀcka börjar bli stor. Vi planerar Àven Hampus rum och dÀr kommer det bli tufft inne, ni kommer snart fÄ se, mina barn har banne mig bra smak nÀr det önskas inredning. Kommer fixa ungarnas rum först och tar sovrummet sist. LÄter alltid ungarna vÀlja vad dom vill ha nÀr det gÀller deras rum. Vi renoverade rummen förra Äret och byggde en vÀgg som jag glömt att lÀgga upp bilder pÄ men dom kommer i samband med rumsbytena. Ni ska se vilken fÀrg och snygga tapeter barnen valde.
 
 I sovrummet ska jag fixa oss en sminkhörna och flytta in byrÄna, vi fÄr se om det blir dom höga eller den lÄnga lÄga för Emil pratade nÄt om att han ville byta byrÄ. Sen i vardagsrummet ska jag flytta ut soffan och köpa en stor golvvÀxt och hitta en stor vit lykta.  Det e ju nÀstan som man lÀngtar nu. Innan vi börjar bytet ska jag Àven vitlacka dörren. Men det hÀr kommer  jag köra i lugn takt för jag blev lite sliten efter trÀdgÄrdsfixet, nu Àr vi ju inte helt klara Àn pÄ utsidan men det kommer det sÄ smÄningom att bli, vi stressar oss inte framÄt. Men det kommer bli fint och alla kommer bli nöjda. Nu avrundar jag hÀr och sÀger godnatt.
 
 
Kram/Linda
 

KOMMENTARER:

 • Annelie sĂ€ger:
  2017-05-19 | 06:50:34
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„,,, vad jag önskar att vi bodde i ett mindre mysigt hus, och fĂ„ renovera precis som vi VILL ha det.

  Ska bli roligt att fÄ se resultatet pÄ renoveringen.

  Trevlig Helg.. // Kramar om Annelie

Kommentera inlÀgget hÀr: