HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Påbörjat café möblerna och bestämt färg till uterummet

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering, Trädgådsfix

Hej mina vänner! Vi har haft riktigt soligt idag men det har blåst ganska så rejält så vi hoppade över trädgårdsfixet idag. Har hållt till i uterummet och var tvungen att måla stereohyllan ett lager till för materialet suger åt sig färgen ganska mycket så nu hoppas jag att det ska räcka men det syns imorgon om den skulle behöva mer färg, vill att den ska bli klar så den kan komma upp på sin plats. Kan kännas lite drygt när en sån liten sak tar lång tid.
 
Sen har jag oxå börjat måla café möblerna och förhoppningsvis så kan jag måla det sista på dom imorgon. Café möblerna köpte vi för ca åtta år sen när vi bodde i lägenhet och när vi bodde i mögelhuset så fick dom en omgång med färg och dom ser ju nästan lika fräscha ut nu som när vi köpte dom och underhåller man trämöbler så kan man ju ha dom i evigheter vilket jag tycker e toppen som älskar att förnya med färg. Man behöver ju inte alltid köpa nytt utan man kommer så långt bara med lite underhållning och med färg så har man fått en ny möbel.
 
 
Här e dom i valnötsfärg men dom har stått utomhus i många år så dom har väl blekts lite med tiden men fortfarande fräscha så snart kommer dom bli som nya igen och jag tycker det e så himla kul när man får se en drastisk förändring och just bara med lite färg.
 
Ja och röran här ute är så frustrerande så vad jag kan komma på nu så är det inte fler saker som ska in här och målas just nu så efter stereohyllan och café möblerna så ska jag ta min efterlängtade storstädning så till nästa helg så ska det vara rent och fint här ute igen hihi. Hoppas oxå på att kunna börja måla väggarna här ute oxå, iallafall påbörja det efter min storstädning och vilken färg tror ni jag bestämt mig för?
 
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • ullie säger:
  2017-05-02 | 00:56:49
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se/

  duktig du e o måla ja får så ont tyvärr men e så kul kan inte låta blir. nu får du läsa liten bit kommer vi i vartfall med lite hjälp
  kram o fin 2 majdag

  Svar: Jag tycker det e jättekul att måla. Får du smärta av det så gör du all rätt att lämna över det till nån annan, och kan man hjälpas åt så e det ju bra. Tycker du ska göra sånt som du tycker e kul och inte får ont av, man får ju lyssna på kroppen. Hoppas du får en bra dag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Annelie säger:
  2017-05-02 | 07:08:21
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Jag tror du har bestämt dig för en svag nyans av grå.

  Skoj att få storstäda uterummet och göra det riktigt mysigt,, visst nu kan du ju inte mysa / piffa till det alltför mycket, eftersom du har väggar som ska målas.

  Jag skulle också vilja ha ett uterum.. :o((
  Men, underbart gött för er som har.. :o))

  Ha nu en jättefin tisdag, som redan är strålande solig // Kramen Annelie

  Svar: Du har alldeles rätt för dig.....😊 Åh jag bara längtar tills jag städat bort allt trädgårdsdamm i uterummet. Mysigt kommer det bli sen när det e målat, tänker inte piffa nåt där ute nu utan bara köra grovstädning, där det hänger saker på väggen tar jag ner sen efterhand så det blir ju inte bökigt på det viset men det som tar emot e ju den långa ljusslingan den därimot e bökig. Det e jättemysigt med uterum, skulle inte kunna va utan. Hoppas du och får en solig och fin tisdag.
  Kram
  Hemljuvligahem

 • Eva`s blogg säger:
  2017-05-02 | 18:44:41
  Bloggadress: http://evasblogg.blogg.se/

  Jag älskar att måla :) så roligt o spännande att se vad du väljer :) fin kväll kram

  Svar: Älskar oxå att måla, det blir så stor förändring och resultatet är alltid lika spännande. Ha en fortsatt fin dag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Moa Kandelin säger:
  2017-05-02 | 19:52:59
  Bloggadress: http://moakandelin.devote.se

  Åh så roligt med att inreda ute :)

  Svar: Ja det e kul 😁 Kram
  Hemljuvligahem

 • Sussi säger:
  2017-05-02 | 20:50:20
  Bloggadress: http://nouw.com/enkelthemma

  Min önskan att måla saker här hemma är oftast större än att det verkligen sker ;) Vi har ett träbord som vi skulle behöva få till sin forna glans. Men får inte arslet ur.. ;)

  Svar: Du är inte ensam om det där haha känner igen mig, motivationen till att fixa glansen på ert bord kommer när du minst anar det, kanske inte det viktigaste just nu för er men det kommer ska du se. När jag fixar så brukar jag sätta upp ett mål när saker och ting ska vara klart om det känns viktigt förstås. Speciellt om det e stora saker och man kanske ska ha en bjudning eller kalas osv. Du förstår säkert hur jag menar. Kram på dig 😊
  Hemljuvligahem

 • ullie säger:
  2017-05-02 | 22:41:26
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se

  Det är kul o måla o roligt när man ser det blir mycket bättre. ja du vännen ja har fibromyalgi i botten o migrän ofta men just nu ska ja hoppas ja nu i maj göra en op på mitt vänstra knä minisken o korsband. och sen har ja fått diskbråck i ryggen inte kul kombo så hoppas det blir op snart väntat så länge o har ständig värk . så det va ullie gnället det =)

  Svar: Oj kära du! Det var ingen rolig combo. Stackare. Har du provat avslappning, akupunktur ? Kanske inte botar men lindrar lite. Kanske du skulle prova yoga sen efter op och när det läkt ja du vet vad jag menar. Men hoppas att allt går bra och att du hittar en lösning som passar dig. Här hos mig får du gnälla precis hur mycket du vill 😉 Sänder massor av styrkekramar till dig och hoppas att du får en fortsatt bra dag. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: