HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Slappedagar.....då får man passa på att njuta på bästa sätt

Kategori: Allmänt, Outfit

 
Uppe tidigt så jag kikar in här lite snabbt........igår gick jag igenom bilderna från helgens festligheter, såå mycket bilder det blev så nu ska jag tänka ut lite och planera så jag kan göra ett fint album. Kommer lite eller rättare sagt en hel del bilder på helgen lite senare 😉
 
Trodde att söndags vädret skulle hålla i sig, det var riktigt mysigt att sitta ute men i två dagar har vi bara haft gråa moln, några enstaka droppar kom det igår kväll och lite kyligt har det oxå varit, vädret kan verkligen växla snabbt. Men jag e glad ändå för vi har haft kanon väder hela helgen.
 
Har varit så trött och sliten efter all trädgård och hemmafix som gått i ett och inte nog med de så tog det ju flera dagar att fixa uterummet och svänga iväg hit och dit och fixa och dona med allt inför helgens festligheter och haft gäster hela helgen, tänk att det tar så på en? Man blir trött men vi har haft det så kul hela vägen. Röjt undan efter gästerna och tvättat har jag fått gjort och sen bara slappat och gud så behövligt det har varit, hade det nu varit sol så hade jag landat i solstolen istället för soffan hehe. 
 
Ska bara slappppppaaaa lite till sen får jag sätta lite fart här hemma. Kikar in lite senare!
 
 
Kram/Linda
 
 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: